HABERLER
“Özel Yaş Sayısı” olarak konumlandırdığımız Nisan sayımız bayilerde!

“Özel Yaş Sayısı” olarak konumlandırdığımız Nisan sayımız bayilerde! Kapağına konuk ettiğimiz isimse, 30’una gelmiş ‘genç’ anne adayı Keira Knightley!



Yaş sayımızda işlediğimiz konular arasında, bize ilham veren kadınlara baktık; 20 yıldır moda sektöründe çalışan Ayşe Leyla Kara’dan ‘yıllar içinde stilinde büyük bir değişiklik olmadığını ama günümüzde artık her şeyin giyilebildiği ve garipsenmediğini’ söylediği stil tüyolarını dinledik. Sonra gözümüzü reklam dünyasına çevirdik; Charlotte Rampling, Anjelica Huston, Helen Mirren, Sharon Stone, Madonna, Joan Didion, Lauren Hutton, Jessica Lange gibi 60’larını geçen ama hala piyasaya yön veren güçlü kadınları inceledik.



‘Peki biz bomba gibi yaşlanmak için neler yapmalıyız?’ diye soracağınızı tahmin ettik ve Nisan sayımızda size harika tüyolar verdik: Spor, iyi beslenmek, aktif sosyal yaşama sahip olmak, olumlu düşünmek gibi hayatınızın parçası haline getirmeniz gereken tüyoların hepsi ELLE Nisan sayımızda. Sağlıklı yaşam, sağlıklı yemekten ayrı düşünülemez dedik, kişiye özel diyet & detoks yemekleri adrese ulaştırmak gibi zevkli bir işe girişen Pınar Sabancı’yı dergimize konuk ettik.



Hepsi ve daha fazlası, kapağında Keira Knightley’yi konuk ettiğimiz ELLE Nisan sayımızda!