HABERLER
Revolution Hollywood'da; Emily Blunt ve Huck Jackman ile özel röportajlar

Lüks saat dünyasında ‘devrim’ yaratan tarzı ve içeriğiyle dünyada 10 sene önce yayımlanmaya başlayan, Türkiye’de 1 yaşını yeni dolduran Revolution’ın Mart sayısı, yepyeni tasarımıyla saat severlerle buluştu. Yeni sayımızda Panerai ve IWC’nin Revolution’a özel limitli ürettiği iki saat modeli ve derginin kuruluşunun eğlenceli hikâyesini keyifle okuyacaksınız.

Kapağımıza her rolün kadını Emily Blunt’ı taşıdık. IWC’nin marka dostu olan ünlü ve yetenekli oyuncuyla, sektörün en önemli saat fuarlarından SIHH sırasında bir araya geldik. IWC’nin ilk ‘ince bilekli saat severlere özel’ serisi Portofino Midsize’ın başrolde olduğu sohbette Blunt, hem kariyeri hem de IWC ile ilgili tüm sorularımızı cevapladı. Montblanc’ın marka yüzü, dünyaca ünlü yıldız Hugh Jackman da İstanbul’daki görkemli şovu öncesi heyecanını Revolution okuyucularıyla paylaştı.

Mart ayında İstanbul’a gelen, dünyanın en büyük müzayede evlerinden Christie’s’in Saat Departmanı Başkanı Thomas Perazzi ise dünya saat pazarındaki son durumu anlatarak, önümüzdeki sezon ile ilgili ipuçları verdi.

Revolution’ın yeni sayısında kutsal saatçilik mabedi SIHH’le ilgili geniş bir dosya da yer alıyor. Yılın saat trendlerini ve en yeni lüks saat modellerini bu dosyamızdan takip edebilirsiniz.