HABERLER
Tempo Travel ile kış bilmeyen adalar
Üç ayda bir yayımlanan seyahat dergisi Tempo Travel, kış sayısında okurlarını güneşli adalara götürüyor.
Dergi yeni sayısında, “Kış Bilmeyen Adalar” başlığı altında Doğu Afrika cenneti Seyşeller’e ve Asya’nın minik turist mıknatısı Boracay Adası’na konuk oluyor. Seyşeller’in soyu dinozorlardan bile eskiye dayanan palmiyeleriyle selamlaşıyor, Boracay’ın pamuk gibi kumsallarına adım atıyor. Ama her şey yazdan ibaret değil tabii!
Tempo Travel okurları, yazar Jack London ile işlerin yolunda gitmediği coğrafyalara uzanıyor, ona “Vahşetin Çağrısı”, “Martin Eden” gibi klasiklerini yazdıran topraklarla tanışıyor.

Issız kış coğrafyalarının tutkunları için hızla popülerleşen bir rota; Doğu Ekspresi yolculuğu da dergi okurlarını bekliyor.
Derginin mercek altına aldığı bir diğer yükselen destinasyon ise Tiflis. Şehri iki günde keşfetmek için dört dörtlük tüyolar 48 saatte Tiflis yazısında okurları bekliyor.

İspanya ve Fransa’ya yayılan Bask toprakları, Avrupa Birliği’nin leziz Çikolata Rotası, Gaudi’nin Barcelona’da ziyarete açılan ilk yapıtı Casa Vicens, Holi Festivali’ne eğlenceli bir rehber, 2018 Troya Yılı vesilesiyle mercek altına alınan antik kent, seyahatte 2018 trendleri ve Yekta Kopan’ın tatil önerileri de dergide yerlerini alıyor.
Tempo Travel’ın bir süredir devam eden ücretsiz şehir ekleri dizisine, bu sayıda Bolu ekleniyor. Sert kapaklı ek, arşivlerde yerini almaya aday.