HABERLER
BEEF&FISH, Türkiye’nin en iyi 10 Et ve en iyi 10 Balık restoranını ödüllendirdi.

Türkiye’nin lider yaratıcı dergi grubu Doğan Burda Dergi tarafından 2014’te yayına çıkan yemek kültürü meraklılarının dergisi BEEF&FISH, Türkiye’nin en iyi 10 Et ve en iyi 10 Balık restoranını ödüllendirdi.

10 ay önce yayın hayatına başlayan yemek kültürü meraklılarının ve yemek yemeği sevenlerin dergisi BEEF&FISH, 15 Ocak Perşembe akşamı Hilton İstanbul Bosphorus’ta Doğan Burda İcra Kurulu Başkanı Mehmet Y. Yılmaz ve Beef&Fish Yayın Direktörü Ferit Özkaşıkçı’nın ev sahipliğinde Türkiye’nin en iyi 10 Et ve en iyi 10 Balık restoranını ödüllendirdi.

Akademisyen, gurme/yemek yazarları, cemiyet, sanat, medya ve iş dünyasından oluşan büyük jüri tarafından belirlenen 2014’ün en iyileri, gecede ödüllerini yine ünlü isimlerin elinden aldı.

Yemek yemeği sevenlerin, yemek kültürü meraklılarının et ve balık üzerine bilmek isteyecekleri her şeyi bulabilecekleri BEEF & FISH’de et ve balık içeren aperatifler, ünlü şeflerden sadece et ve balık tarifleri, Türkiye’nin lezzet durakları, et lokantaları, balık lokantaları ve sokak lezzetleri. Dünya ne yiyor? Dünyadan değişik lezzetler, tarifler ve mekanlar da yer alıyor.

BEEF&FISH 2014 YILI EN İYİLERİ LİSTESİ:

ET RESTORANLARI
1. BEYTİ
2. GÜNAYDIN
3. DEVELİ
4. İMAM ÇAĞDAŞ (Gaziantep)
5. YÜZEVLER
6. HAMDİ
7. NUSRET
8. KÖŞEBAŞI
9. 7 MEHMET (Antalya)
10. DÜKKAN

BALIK RESTORANLARI
1. KIYI
2. KARAKÖY BALIKÇISI
3. KAHRAMAN
4. TRİLYE (Ankara)
5. İSKELE, Rumelihisarı
6. PARK FORA
7. LACİVERT
8. DENİZ RESTORAN (İzmir)

Haberin videosunu izlemek için Tıklayınız.