HABERLER
ELLE dergisinin 2.kez gerçekleştirdiği ELLE Beauty Talks yine birbirinden güzel konukları ile Bebek Happily Ever After’da, L’Oreal Paris sponsorluğunda gerçekleşti

ELLE dergisinin 2. kez gerçekleştirdiği, ELLE Beauty Talks yine birbirinden güzel konukları ile Bebek Happily Ever After’da, L’Oreal Paris sponsorluğunda gerçekleşti.

Pelin Karahan, Feryal Gülman, Sitare Akdilek ve Ayça Sytmen gibi moda, televizyon ve cemiyet hayatından bir çok önde gelen isimlerin konuk olduğu bu özel günde Dermatolog/ Dermatolojist Uzman Doktor Eylem Acar da konuklara cilt bakımı ve pürüzsüz bir cildin sırları hakkında çok özel bilgiler verdi.
Ayşe Kucuroğlu’nun ELLE Beauty Talks konukları için özel olarak hazırladığı, birbirinden güzel ikramların sunulduğu organizasyonda, konuklar birbirleri ile güzellik sırlarını paylaşıp keyifli bir gün geçirdi.
Etkinlik partneri L’Oreal Paris de bu özel organizasyona ‘Pürüzsüz Cilt’ temasıyla yer aldı ve anında pürüzsüzleştirici ilk yaşlanma karşıtı bakım kremi “REVITALIFT MAGIC BLUR” ürünü konuklara tanıttı.

“GÖRMEK İNANMAKTIR” mottosunun ön plana çıktığı etkinlikte, konukları günün yoğun yaşam temposundan biraz olsun uzaklaştıran, bakımlı ve güzel görünmenin önemini tekrar hatırlatmak isteyen ELLE Beauty Talks, L’Oreal Paris’in konuklar için özel olarak hazırladığı hediyeleri ile son buldu.