HABERLER
ELLE Summer Weekend, Bodrum Kempinski Barbaros Bay Hotel’de Yaza Merhaba Dedi!
ELLE Türkiye’nin bu yıl 12.sini düzenlenlediği ELLE Weekend ile, televizyon, moda, cemiyet ve basından isimler Bodrum Kempinski Hotel Barbaros Bay’de buluştu.
19-21 Mayıs tarihlerinde geleneksel yaza merhaba temasında gerçekleşen etkinliğe Doğan Burda Genel Müdürü Cem Başar ve ELLE Yayın Direktörü Işın Görmüş ev sahipliği yaptı.

19 Mayıs Cuma günü başlayan etkinlik, konuklarına eğlence dolu yoğun programı ile keyifli anlar yaşattı.
Cuma günü havalimanında Bodrum’a gelen yol yorgunu misafirler, Bodrum Kempinski Hotel’in harika doğası ve deniz manzarası eşliğinde önce dinlendi ve ardından organizasyona, Kia sponsorluğunda başlayan Happy Hour partisi ile hızlı bir başlangıç yaptı. Dj Tarık Koray’ın müzikleri ile saatlerce dans edilen etkinlikte, Yağmur Atacan’ın da doğum günü unutulmadı ve bir doğum günü pastası ile sürpriz yapıldı. Konuklar parti sonrası akşam yemeğine geçti. Akşam yemeğinden sonra gerçekleşecek olan gece partisinin oldukça eğlenceli bir konsepti vardı. “Pijama Partisi”! “Boho Loves Elif Mısırlı” markasının Kia için hazırladığı mavi ve pembe renkli pijamalarını giyen konuklar partide renkli ve eğlenceli anlara sebep oldu. Dj David Saboy’un müzikleri gecenin geç saatlerine kadar konukları pistten ayırmadı!

Cumartesi günü kahvaltı, Enterogermina sponsorluğunda Ebru Şinik ile Denge Sohbetleri ile başladı. Ebru Şinik’in yaklaşık bir saat süren “Ayurvedik Denge” hakkındaki konuşması konukların oldukça ilgisini çekti. Kahvaltıdan sonra dinlenen konuklar Wasa’nın Zumba Partisi ile hem dans hem de spor yaptı. Konuklar günün yorgunluğunu Bodrum Kempinski Hotel’in harika doğa manzaralı havuz ve denizinde güneşlenerek ve dinlerek attı. Öğleden sonra Pharmaton sponsorluğunda gerçekleşen “Arda Türkmen ile Mixoloji Atölyesi” gerçekleşti. Arda Türkmen, katılımcılara güne enerjik başlamalarını sağlayacak, leziz ve sağlıklı meyve sebze karşımlarından oluşan içecek tarifleri verdi ve tüm konuklar birlikte leziz karışımlar hazırladılar. Pınar Altuğ ve kızının birlikte hazırladığı içecekler sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı.
Gece ise Kia Niro sponsorluğundaki partide Dj Tarık Koray yeniden dj kabinine geçti. Gecenin dress-codu “Beyaz”dı ve ünlü oyuncular Uğur Kurul ve Recep Güneysu’nun Bodrum Kempinski Hotel’in beyaz bornozları ile partiye gelmesi eğlenceli ve renkli görüntülere sebep oldu.
Pazar günü ise konuklar güne TEB sponsorluğunda gerçekleşen brunch’taki lezzetli yiyecekler ile geç başlama fırsatı buldu. Uzun saatler süren TEB Brunch’ta, TEB’in hediyesi tenis topları ile konuklar bol bol eğlendi.


FiÇiPi dizisinin güzel oyuncuları Büşra Develi ve Merve Çağıran da ELLE Summer Weekend’teydi. Büşra Develi sevgilisi Burak Deniz ile etkinliğe katıldı. Oldukça sempatik görünen ve birbirine çok yakışan çift konukların da ilgi odağı oldu.
Etkinlikte Sercan ve Caner Badur kardeşler ve Fi dizisinin oyuncularından Merve Çağıran’ın, etkinlik boyunca keyifli ve enerjik halleri tüm konukları eğlendirdi ve etkinliğe renk kattı.

ELLE Summer Weekend 2017 bir çok sponsorun konuklara özel hazırladığı sürpriz hediyeler ile daha da renkli geçti.
Tüm konukları odalarında Boyner’in kadın ve erkek misafirlerine özel hazırladığı, harika plaj kıyafetleri ve aksesuarları, Arcon Kozmetik’in Dolce&Gabbana “Light Blue Eau Intense” parfümü, güne enerjik başlamak için Pharmaton destekleyici haplar, Enterogermina’nın şık banyo kiti ile Ebru Şinik’in “Nefeste Saklı Hayat” kitabı, Kozmoklink’in Dr. Murad cilt bakım ürünleri, karşıladı!

ELLE Summer Weekend 2017’ye Doğan Burda Dergi Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Y. Yılmaz da katıldı. Büşra Develi, Burak Deniz, Merve Çağıran, Burcu Özberk, Sercan & Caner Badur, Özge Ulusoy, Yılmaz Kunt, Özge Özder, Alper Saldıran, Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti, Hatice Aslan, Seçkin Piriler gibi TV dünyasından isimlerin yanısıra moda ve cemiyet hayatından Elif Mısırlı, Tuba Ergin, Burçe Bekrek, Ezgi Bozkurt, Elvan Tığlıoğlu gibi isimler de organizasyonda yer aldı. Ayrıca basından Şirin Payzın, Gökhan Kimsesizcan, Oben Budak, Sibel Arna ve Koray Caner gibi değerli gazeteciler de etkinliğin önemli konukları arasındaydı.