HABERLER
ELLE Winter Weekend Prime 2016, Türk Telekom Prime Sponsorluğunda Sway Hotel Palandöken’de Gerçekleşti!

ELLE Türkiye’nin bu yıl 11.sini düzenlediği ELLE Weekend, 2016 yılına bembeyaz karlar üzerinde veda etti. TV, moda, sanat, cemiyet ve basından çok özel isimlerin davetli olduğu Turk Telekom Prime 2016 sponsorluğunda, 9-11 Aralık tarihlerinde gerçekleşen etkinliğe ELLE Yayın Direktörü Işın Görmüş ile birlikte Sway Hotel Pazarlama Direktörü Berke Dikmen ev sahipliği yaptı.
9 Aralık Cuma günü Pegasus Havayolları ile konuklar Türkiye’nin en iyi kayak merkezlerinden Erzurum’a, Sway Hotel’e ulaştılar. Eğlence dolu üç gün boyunca konuklar Dj Tarık Koray, Dj Funky C ve Dj Hakan Kabil ve perküsyon satançısı Tai’nin müzikleriyle eğlendiler. Cuma akşam üzeri Diesel sponsorluğunda gerçekleşen akşam üzeri partisi ile start alan etkinlikte, konuklar Dj Funky C’nin müzikleri ile eğlendiler. Diesel Happy Hour’un ardından, Sway Hotel’in yoğun ışıklarla aydınlatılmış pistinde kayak ve snowboard keyfine devam ettiler.
Cumartesi, dünyanın en etkili tıraş makinesi ‘Braun Series 9’ ev sahipliğinde “Shave the Path” etkinliğine birçok ünlü sima katıldı. Sezonunun ilk karını yaşayan konuklar kar ve kayağın tadını çıkartarak eğlenceli bir hafta sonu geçirirken Braun’un Yeni 9 Serisini tanıma fırsatı yakaladılar.
Hareketli günü, akşam saatlerinde Turk Telekom Prime sponsorluğundaki akşam üzeri partisi izledi. Dj Hakan Kabil ile birlikte, perküsyon sanatçısı Tai’nin harika performası konuklara eğlence dolu anlar yaşattı.
Etkinlik boyunca konuklar Nissan X-Trail araçlar ile hem test sürüşü yaptılar hem de Erzurum’un tarihi mekanlarını gezme fırsatı yakaladılar. Sway Hotel’in lezzetli brunch menüsü ile başlayan Pazar günü tüm gün, konuklar Türkiye’nin en iyi kayak pistinin keyfini çıkardılar.
ELLE Weekend’e Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan çifti, Ece Vahapoğlu, Ayşe Tolga, Deniz Baysal, Yağmur Tanrısevsin, Gizem Denizci, Alper Saldıran, Dila Tarkan, Oben Budak, Arzu Kaprol, Pervin-Mehmet Ersoy gibi televizyon, moda ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı.