HABERLER
Türkiye’nin önde gelen pazarlama yöneticileri CMO Club’ta “Big Data Devrimi”ni konuştu

Capital ve Ekonomist dergileri ile Turkcell’in birlikte iş dünyasına kazandırdığı CMO Club’ın üyeleri üçüncü kez The Marmara Otel’de düzenlenen panelde buluştu. Türkiye’de pazarlama üst yöneticilerinin yüz yüze bilgi alışverişinde bulunabileceği tek platform olan CMO Club buluşmasında sektörün önde gelen profesyonelleri bir araya gelerek,
“Big Data Devrimi” başlıklı oturuma katıldılar.


Türkiye’nin lider teknoloji ve iletişim şirketi Turkcell ile Capital ve Ekonomist dergileri işbirliğiyle iş dünyasına kazandırılan CMO Club, pazarlama üst düzey yöneticilerini bir araya getirmeyi sürdürüyor. Pazarlama profesyonellerinin yüz yüze bilgi alışverişinde bulunabileceği, dünyadaki gelişmeleri takip edebileceği, pazarlamanın değişen rollerini tartışabileceği bir platform olarak hayata geçirilen kulübün üçüncü etkinliğinde başlık “Big Data Devrimi” oldu.

The Marmara Oteli’nde dün düzenlenen panelin moderatörlüğünü pazarlama iletişimi uzmanı ve reklamcı Levent Erden gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş’in yaptığı panele; Migros Marka İletişimi ve CRM Direktörü Kına Demirel, Pegasus Havayolları Pazarlama Direktörü Onur Dedeköylü, Boyner Müşteriden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sibel Üğdül, mobilike Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Şekip Can Gökalp ile Turkcell Kurumsal Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yiğit Kulabaş katıldı. Her biri alanında uzman olan CMO’lar, büyük verinin pazarlama dünyasına getirdiklerini paylaşarak bu kavram birlikte pazarlamada nelerin değiştiğini, gelecekte pazarlamayı nelerin beklediğini tartıştı ve fikir alışverişinde bulundu.

Açılışta bir konuşma yapan Capital ve Ekonomist dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş, CMO Club’ı Turkcell’le birlikte organize ettiklerini belirterek şunları söyledi:

“Bugün CMO Club’ta üçüncü toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bu toplantımızın konusu dünyada pazarlamacıların üzerinde en çok konuştuğu ve tartıştığı konulardan biri olan büyük veri. Levent Erden’in moderatörlüğünde çok özel konuklarımızla düzenlediğimiz toplantıyla birlikte büyük verinin pazarlamayla olan ilişkisini irdeleyip bizi yakın zamanda nelerin beklediği üzerine tartışmış oluyoruz. Bundan sonraki toplantılarımızda da CMO Club üyelerini yakından ilgilendiren konuları üyelerimizle birlikte konusunda uzman katılımcılarımızla değerlendirmeyi ve konular üzerinde fikir alışverişi yapmayı sürdüreceğiz.”