HABERLER
CHIP 20. yılını 20 müthiş hediye ile kutluyor!

20 senedir CHIP’i destekleyen ve hiçbir konuda yalnız bırakmayan teknoloji firmaları, CHIP Online üzerinden canlı olarak gerçekleştirilecek 20. yıl kutlama yayınında CHIP okurlarına müthiş hediyeler dağıtacak…

Türkiye’nin en iyi ve en çok okunan teknoloji yayını CHIP, tam 20 yıldır sizlerin de desteği ile dimdik ayakta ve yeni dijital mecralarda ve sosyal ağlarda da büyümeye devam ediyor. Nisan sayısında 20. yılımızı kutluyoruz! Her alanda ilklerin dergisi olduk. 20. Yılımızı da çok farklı, daha önce yapılmamış bir şekilde kutlayalım istedik. 20. yıl sayısını, CHIP Online üzerinden gerçekleştireceğimiz canlı yayında bizleri bu günlere taşıyan değerli okurlarımız ile birlikte kutlamak istiyoruz.
14 Nisan Cuma günü, Nisan ayının ortalarında, yani neredeyse okurlarımızın tümünün dergisini almış olduğuna emin olduğumuz bir tarihte CHIP Online üzerinden 2-3 saatlik bir kutlama canlı yayını gerçekleştireceğiz. Yayında hepimiz olacağız ve neredeyse Türkiye’de teknolojinin başlangıcına ve gelişmesine tanıklık etmiş bir yayın olarak 20 yıllık gelişimi çok eğleneceğinize emin olduğumuz bir şekilde hep birlikte değerlendireceğiz, nostalji yapacağız.
Tabii ki sadece bu kadarla da kalmayacak. Bugüne kadar hep yanımızda olan ve bizleri yalnız bırakmayan siz sevgili okurlarımıza, markalarını ve modellerini çok iyi bildiğiniz dev teknoloji firmalarının da sürpriz hediyeleri olacak!

Tam ödül listesi, yayın adresi ve saati, ödülleri nasıl teslim alabileceğiniz ve benzeri tüm detaylar için en güncel bilgileri www.chip.com.tr/chip20 adresinden takip edebilirsiniz. Hep birlikte çok eğlenceli bir canlı yayın geçirmek dileği ile nice 20 yıllara. En başından beri bizleri yalnız bırakmayan okurlarımıza sonsuz teşekkürler!