HABERLER
Dünyanın en prestijli erkek stil dergisi The Rake’in ilk sayısı St. Regis Istanbul, Spago’da kutlandı.

Klasik şıklığın modern sesi olan The Rake’in 21 Nisan akşamı gerçekleşen davetine Doğan Burda Dergi CEO’su Mehmet Y. Yılmaz ve The Rake Yayın Direktörü İlhan Demiriz ev sahipliği yaptı.
Davete Rafi Portakal, Mustafa Taviloğlu, Rıfat Elhadef, Cemre-Emre Narin, Mine Kalpakçıoğlu, Hande Ataizi, Aslı Ekşioğlu, Elif Dürüst, Ertuğrul Özkök, Uğur Cebeci, Çınar Oskay, Çağdaş Ertuna, Onur Baştürk, Mehmet Ali Berkman, Tilda-Erol Tezman, Sinan Öncel, Fusun Çevikel Kuran, Vedat Aşçı, Yasemin Taciroğlu, Başak Dizer, Deniz Marşan, Barbaros Altuğ, Raissa-Vanessa Sason gibi iş, moda, cemiyet ve medya dünyasının önemli isimleri katıldı.

21 ülkede’de yayınlanan The Rake’in 5. Uluslararası olan Türkiye edisyonu ünlü oyuncu ve The Rake erkeği Sean Penn’i kapağa taşıdı.
Konuklar tarafından çok beğenilen The Rake Türkiye iki ayda bir yayınlanacak ve “Makaleler”, “Atölye”, “Akademi”, “Güncel” gibi bölümleriyle her sayısında sofistike erkeklere başka hiçbir yerde bulamayacakları, keyifle okuyacakları bir içerik sunacak.