HABERLER
Evim 100. Sayısında Reklamverenleriyle Buluştu!
Türkiye’nin ilk ve tek pratik ev fikirleri ve alışveriş dergisi ve aynı zamanda en çok satan 3 dergisinden biri olan Evim, Haziran ayında 100. sayısını kutladı.

Yayın hayatına başladığı günden beri yenilikçi, yaratıcı, ulaşılabilir, okurlarına rehberlik eden ve yön veren içeriğiyle büyük bir başarıya imza atan Evim, insanı rahatlatan, samimi, sıcak, etrafa pozitif duygular yansıtan sayfalarıyla cıvıl cıvıl ve mutlu bir dergi.

Aynı zamanda yüzde 100 yerli bir dergi olan Evim, reklamverenleriyle buluştuğu Bebek Kitchenette’teki kahvaltıda da içeriğini yansıtan mutlu, pozitif, yaratıcı ve keyifli bir güne imza attı.

El yapımı banner’lar, rengarenk taze çiçekler ve paketlerle süslenen mekanda, tıpkı Evim gibi samimi ve sıcak bir ortam yaratıldı. Tabaklara bırakılan “Evim’in yüzde 100 sağlıklı yaz menüsü”, ev yapımı limonata ve çilekli naneli suların da yer aldığı “sağlıklı atıştırmalık köşesi”, pozitif enerji uzmanı Aslıhan Ekitmen’in “mekan şifalandıran kokuları”, lezzetli “evim şekerleri” kahvaltının en beğenilen detaylarındandı.

Evimin geçen 8 yılda yakaladığı başarılı çizgiyi ve yaptıklarını özetleyen kısa videonun ardından konuşan Doğan Burda Dergi Reklam Grup Başkanı Vicky Habif ve Evim Dergisi Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen, derginin bugüne kadarki başarısında desteğini hiç esirgemeyen reklamveren firmalarına ve okurlarına teşekkür etti. Evim’in mutlu ve pozitif çizgisine yakışır bir sunum yapan Aslıhan Ekitmen, yaşam alanlarını negatif enerjiden arındırmanın ipuçlarını verdi. Evlere pozitif enerjiyi getirmenin en kolay ve güzel yollarından biri olan taze çiçekler ise, Florartistanbul’dan Buse Hekimci’nin yaratıcı fikirleriyle çiçek atölyesinde birbirinden güzel sunumlara dönüştü. Güne özel hazırlanan Evim100 çantalarındaki Atelier Rebul’un mis kokulu butik kolonyaları ve Evim100 şekerleri ise minik birer hatıra olarak konuklara hediye edildi.