HABERLER
2014 Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri sahiplerini buldu

Dünyanın lider filo kiralama şirketi LeasePlan ve Ekonomist dergisinin düzenlediği “2014 Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri” sahiplerini buldu. LeasePlan - Ekonomist Yılın Filo Yöneticisi Ödülü’nü AVEA kazanırken,
Skoda’nın desteğiyle verilen Güvenli Filo Ödülü Lilly İlaç’ın, Michelin Yeşil Filo Ödülü de Berko İlaç’ın oldu. Jüri Özel Ödülü’nü ise Edak İlaç Dağıtım kazandı.

Filo yönetiminin, şirketlerin performansı ve ülke ekonomisine katkısına dikkat çekmek, çevre ve trafik güvenliği bilincinin oluşmasına destek olmak, kaynakların verimli kullanımını teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla düzenlenen “Yılın Filo Yöneticisi Ödülleri”nin 4’üncüsü sahiplerini buldu. Dünyanın lider filo kiralama şirketi LeasePlan ve Ekonomist dergisi tarafından verilen ödüllere, birçok değişik sektörden filo yöneticileri ve sektörün değerli isimleri katıldı.

Binek veya hafif ticari araç filosuna sahip şirketlerin filo yöneticilerinin katılabildiği ödüllere, adaylar, filoodulleri.com internet sitesi üzerinden başvurularını iletti.

Başvurular, Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu, LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay, Michelin Türkiye Genel Müdürü Marco Giuliani, Skoda Türkiye Genel Müdürü Tolga Senyücel, Auto Show Dergisi Yayın Yönetmeni Hırant Kasapoğlu ve GÜSEM Kurucu ve Yönetici Ortağı Yener Gülünay’dan oluşan jüri tarafından değerlendirilirken filo yönetimi stratejileri başta olmak üzere, sürdürülebilirlik, inovasyon, teknolojinin kullanımı ve çevreye duyarlılık konusunda fark yaratan uygulamalar kazananları belirledi.