HABERLER
Capital'in Şubat sayısında neler var?

Türkiye’in lider ekonomi dergisi Capital, şubat sayısının kapağında geçtiğimiz ay kaybettiğimiz ve vefatı sadece iş dünyasını değil tüm Türkiye’yi üzen Koç Holding’in yönetim kurulu başkanı merhum Mustafa Koç için hazırlanan özel bölüm yer alıyor.

Capital’in yayın direktörü Rauf Ateş, bu özel bölüm için Mustafa Koç ile yaptığı bir özel söyleşinin bugüne dek yayınlanmamış bölümlerini kaleme aldı. Ayrıca onun en yakın arkadaşlarına “Mustafa Koç’tan ne öğrendiniz” sorusunu yönelttiği bir anma yazısı da hazırladı.

“Yeni Fırsat Haritası” başlıklı araştırma kapsamında ise bankacılıktan akaryakıta 29 ana sektörde 2016 yılında büyüme fırsatlarının hangi yenilikçi alanlarda olacağı analiz edildi. Araştırma sektörlerin büyüme beklentilerini ve rotalarını ortaya koyuyor.

Garanti Bankası’nın yeni genel müdürü Fuat Erbil’in yeni büyüme planına ve Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül’ün yeni girmeyi planladıkları sektörlere ilişkin açıklamalarını da bu iki liderle yaptığımız özel söyleşilerde okuyabilirsiniz.